VILA VALAŠKA ★ ★ ★ ★ 

(Luhačovice,  Jižní Morava)

Luxury Spa & Wellness hotel Vila Valaška nabízí luxusní ubytování, individuální přístup a nadstandardní služby pro nejnáročnější hosty v 9 jednolůžkových a dvoulůžkových apartmá kategorie luxury.

Všechny ceny a objednávka

Luhačovice jsou čtvrté největší a nejnavštěvovanější lázně v ČR. Mají nádhernou přírodu, příhodné klíma a jedinečnou lázeňskou architekturu. Je zde 14 minerálních pramenů (hydrogenuhličitano-chlorid-sodné) indikovaných Ministerstvem zdravotnictví pro pitnou kúru a léčebné koupele.
Léčí se zde nemoci horních a dolních cest dýchacích, nemoci trávicího ústrojí, nemoci z poruchy výměny látkové a žláz s vnitřní sekrecí (obezita, diabetes), onemocnění pohybového ústrojí, nemoci periferních cév a nervů a nemoci onkologické v remisi.
Luxury Spa & Wellness Vila Valaška je propojený s Lázeňským hotelem Vila Antoaneta a nabízí komplexní služby pod jednou střechou. Vila Valaška patří mezi nejvýznamnější stavby v Luhačovicích od arch. Dušana Jurkoviče.

Domácí zvířata:
Pobyt s domácími zvířaty není možný.

Ubytování

Ubytování v 9 luxusních jednolůžkových a dvoulůžkových apartmá. Každý apartmán má svoji šatnu, ložnici, obývací pokoj, koupelnu a WC, individuální klimatizaci, minibar, trezor a high-speed připojení k internetu.

Stravování

V ceně pobytu je plná penze, polopenze nebo snídaně dle druhu pobytu. Snídaně formou bufetu, obědy a večeře formou tříchodového menu (předkrm, hlavní chod výběrem z menu a dezert) nebo vlastní výběr tříchodového menu z jídelního lístku, ovocné a zeleninové saláty, ovoce, minerální voda a káva.

Slevy

Volný vstup do vodního relax centra.
SLEVY DĚTI:
Dítě do 3 let zdarma bez nároku na lůžko a stravu (zajištění postýlky 50 Kč/noc), volný vstup do bazénu nebo vodního relax centra v doprovodu rodičů, možnost výběru z dětského jídelního lístku přímo v hotelu (oběd 70 Kč, večeře 70 Kč).
Děti 3–10 let vstup do vodního relax centra 60 Kč/hod. nebo pernamentka 400 Kč/týden v doprovodu rodičů.
Možnost zajištění au-pair pro Vaše dítě v průběhu procedur 200 Kč/hod.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a den, platba na místě. Parkování na uzavřeném parkovišti v zahradě vily zdarma nebo v podzemních garážích ve Vile Antoaneta 150 Kč / auto a den.

Oblast

  • Jižní Morava foto Jižní Morava - Nejteplejší a nejúrodnější oblast u nás, kde si na své přijdou ja...

Obec

  • Luhačovice foto Luhačovice - Malé lázeňské městečko na jihovýchodě Moravy, které láká k návštěvám...

Nej atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny vily

Levněji než v hotelu