HOTEL MORAVA LUHAČOVICE ★ ★ ★ +

(Luhačovice,  Jižní Morava)

Léčebný hotel po rekonstrukci. Vítěz soutěže stavba roku 2015 ve Zlínském kraji. Komfortní ubytování, vše pod jednou střechou.

Všechny ceny a objednávka

Programy pobytů zahrnují osvědčené lázeňské procedůry s využitím zdejších unikátních přírodních léčivých vod v kombinaci s moderními léčivými a rehabilitačními metodami. Léčebné procedury jsou rozděleny na velké a malé. Podle zdravotního stavu a intenzity zátěže pro organizmus je doporučována 1 velká procedura (např. koupel v přírodní uhličité vodě) a 2 malé procedury (např. inhalace a léčebný tělocvik). Procedury nejsou poskytovány v neděli.

LD Morava:
Lázeňský hotel Morava leží na okraji lesa, nedaleko lázeňského parku a centra města. Stravování hostů je zajištěno v hotelové jídelně s možností výběru dietní i vegetariánské stravy. Převážná část lázeňských procedur se podává přímo v lázeňském hotelu, další jsou poskytovány v nedalekých lázeňských léčebných zařízeních. Lázeňský hotel Morava se specializuje na léčbu diabetu.

Ke sportovní nabídce patří – tenis, minigolf, kuželky, sauna, fitness centra, squash, golf (cca 30 km od Luhačovic), cyklistika, koupání (venkovní koupaliště i krytý bazén), turistika (procházky i náročnější túry po udržovaných a dobře značených turistických stezkách), koně, rybolov.
V okolí lázní Luhačovice můžeme navštívit několik hradů a zámků – Buchlov (cca 48 km od Luhačovic), Buchlovice, Kroměříž, Lešná. Na Dolňácké slavnosti spojené s jízdou králů se můžeme vydat do Hluku u Vlčnova. K památkám Velkomoravské říše patří Staré Město a Velehrad. V Pozlovicích se nachází pozdněgotický kostel Sv. Martina a je tu i velké rekreační středisko u přehrady na řece Olšava. Bývalé královské město Uherský Brod je krásně zrekonstruováno. Vizovice s jejich slivovicovou historií připomíná muzeum přímo v lihovaru a každoroční slavnost Trnkobraní. Ve Zlíně, který je spojen s firmou Baťa, je obuvnické muzeum, ale i filmové ateliéry.

Hodnocení klientů: 8,2 z 10 ★★★★★★★★☆☆

Anička hodnotí za starší pár pobyt v dubnu 2016 ★★★★★★★★★★

Klady:
Ubytování, stravování, nebývalá ochota personálu,procedury.V r.2017 bych ráda celý pobyt zopakovala.

Zápory:
Není nic ke zlepšení,jen pokračovat v nynějším stardantu.

Josef hodnotí za starší pár pobyt v srpnu 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
Vstřícnost veškerého personálu, čistota a klid.nic

Zápory:
Nic

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

V jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích Komfort typu A a Superior s vlastním sociálním zařízením vybavených TV/SAT, Wi-Fi, rádiem, a telefonem. 

Stravování

V ceně pobytu polopenze nebo plná penze, dle druhu pobytu. Snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběr předem ze 7 menu, salátový bufet.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč/ osoba a den, platba na místě. Parkování v areálu hotelu je za poplatek 100 Kč/ den, kryté městské parkoviště cca 100 m od hotelu je také za poplatek. Doporučujeme rezervaci parkovacího místa při objednání pobytu, pokud pojedete autem.

Oblast

  • Jižní Morava foto Jižní Morava - Nejteplejší a nejúrodnější oblast u nás, kde si na své přijdou ja...

Obec

  • Luhačovice foto Luhačovice - Malé lázeňské městečko na jihovýchodě Moravy, které láká k návštěvám...

Nej atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely

Levněji než v hotelu