HOTEL ALEXANDRIA ★ ★ ★ ★ 

(Luhačovice,  Jižní Morava)

Wellness hotel s prvotřídními službami, luxusní wellness centrum ve stylu starořímských lázní, zážitková gastronomie ve vyhlášené francouzské restauraci s noblesou první republiky, noční klub.

Všechny ceny a objednávka

Programy pobytů zahrnují osvědčené lázeňské procedury s využitím zdejších unikátních přírodních léčivých vod v kombinaci s moderními léčivými a rehabilitačními metodami.
Ve wellness centru naleznete parní lázeň, bylinková lázeň, solná lázeň, laconium a orientální parní lázeň Rasul, finské sauny, různých druhů léčebných a relaxačních masáží, uvolňujících koupelí a privátní wellness. Hoteloví hosté, tak jako kdysi Římané, mají bezplatný volný vstup do wellness centra Spa Alexandria zahrnující veřejný program.
Cílem společných procedur, patřících do veřejného programu, je připravit organismus na individuální regenerační procedury, které následují (peeling přírodními prostředky, zábaly a masáže). K plavání zve bazén s masážními tryskami po obvodu a s protiproudem. Relaxovat lze ve whirlpoolu a na vyhřívaných lavicích u bazénu. Vašim unaveným a těžkým nohám přinese úlevu Kneippův chodník, který napodobuje reflexní masáž plosky nohy.
Pro ty, kteří chtějí svůj pobyt spojit s fyzickou aktivitou, se nabízí fitness centrum vybavené nejmodernějšími posilovacími stroji a trenažéry nebo využít skupinových cvičeních – power jóga, pilates, kalanetika nebo cvičení s míči.
Z tradičních lázeňských procedur využijete minerální koupele v přírodní uhličité vodě, hydromasážní koupele, uvolňující masáže a drenáže. Širokou nabídku wellness masáží (masáž lávovými kameny, indická masáž hlavy…) doplňují peelingy a zábaly do přírodních peloidů. Odpočinek po příjemných procedurách, pobytu v parních lázních nebo sauně umožňují relaxační zóny s lehátky.

Hodnocení klientů: 9,8 z 10 ★★★★★★★★★★

Bohuslava hodnotí za sebe pobyt v prosinci 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
profesionální personál hotelu ve všech úsecích. Výborná kuchyně i wellnes.

Zápory:

Svatava hodnotí za starší pár pobyt v červenci 2017 ★★★★★★★★★★

Klady:
kvalitní služby,výborná kuchyně a obsluha,dobré ubytování

Zápory:
více prcedur

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

V komfortních dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením vybavených TV/SAT, telefonem, sejfem, minibarem, fénem, županem a Wi-Fi. Některé pokoje jsou vybaveny klimatizací.

Stravování

V ceně pobytu polopenze. Snídaně a večeře formou bufetu v hotelové restauraci.

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a den, platba na místě. Placené kryté parkoviště cca 100 m od hotelu. U pobytů v délce 8 nocí a více je cena 180 Kč / den. U pobytů v délce 1–7 nocí je cena 250 Kč /den.

Oblast

  • Jižní Morava foto Jižní Morava - Nejteplejší a nejúrodnější oblast u nás, kde si na své přijdou ja...

Obec

  • Luhačovice foto Luhačovice - Malé lázeňské městečko na jihovýchodě Moravy, které láká k návštěvám...

Nej atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely

Levněji než v hotelu