PENZION FORST

(Luhačovice,  Jižní Morava)

Lázně Luhačovice jsou pro léčení onemocnění dýchacích cest, poruch látkové výměny, pacientů s potížemi zažívacího traktu, trpících obezitou a onemocněním pohybového aparátu.

Všechny ceny a objednávka

Programy pobytů zahrnují osvědčené lázeňské procedury s využitím zdejších unikátních přírodních léčivých vod v kombinaci s moderními léčivými a rehabilitačními metodami. Léčebné procedury jsou rozděleny na velké a malé. Podle zdravotního stavu a intenzity zátěže pro organizmus je doporučována 1 velká procedura (např. koupel v přírodní uhličité vodě) a 2 malé procedury (např. inhalace a léčebný tělocvik).

Penzion Forst je umístěn v klidné části centra města a leží cca 100 m od lázeňského hotelu Morava. Nedaleko odtud se nachází Lázně Luhačovice (100 m), Muzeum luhačovického Zálesí (200 m), Galerie Elektra (200 m), Kino Elektra (200 m) a CHKO Bílé Karpaty (200 m).

Ubytování

Pokoje jsou dvoulůžkové a jsou rozděleny na Standart A s vlastním sociálním zařízením a Standart B se společným sociálním zařízením (pro dva pokoje nebo na chodbě). Pokoje jsou vybaveny rádiem, TV/SAT, připojením k internetu přes Wi-Fi a telefonem.

Stravování

Polopenze v hotelu Morava (cca 100 m).

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a den, platba na místě. Parkování u penzionu má omezený počet míst (za poplatek).

Oblast

  • Jižní Morava foto Jižní Morava - Nejteplejší a nejúrodnější oblast u nás, kde si na své přijdou ja...

Obec

  • Luhačovice foto Luhačovice - Malé lázeňské městečko na jihovýchodě Moravy, které láká k návštěvám...

Nej atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny penziony

Levněji než v hotelu