PENZION VEPŘEK

(Luhačovice,  Jižní Morava)

Lázně Luhačovice jsou pro léčení onemocnění dýchacích cest, poruch látkové výměny, pacientů s potížemi zažívacího traktu, trpících obezitou a onemocněním pohybového aparátu.

Všechny ceny a objednávka

Programy pobytů zahrnují osvědčené lázeňské procedůry s využitím zdejších unikátních přírodních léčivých vod v kombinaci s moderními léčivými a rehabilitačními metodami. Léčebné procedury jsou rozděleny na velké a malé. Podle zdravotního stavu a intenzity zátěže pro organizmus je doporučována 1 velká procedura (např. koupel v přírodní uhličité vodě) a 2 malé procedury (např. inhalace a léčebný tělocvik).

Penzion Vepřek z roku 1927 je situován v klidné části města, v blízkosti kostela, cca 10 min pěší chůze od autobusového a vlakového nádraží. Pokoje jsou účelově zařízeny, mají vlastní příslušenství. Penzion je vzájemně propojen s penzionem Póla.

Ubytování

Ubytování v dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích Standard s vlastním sociálním zařízením, rádiem a TV.

Stravování

V ceně pobytu polopenze ve Společenském domě (cca 800 m).

Příplatky

Rekreační poplatek 50 Kč / osoba a den, platba na místě. Parkování u penzionu Riviera (150 m) nebo u Lázeňské polikliniky cca 1000 m (obě za poplatek). Doporučujeme rezervaci parkovacího místa při objednání pobytu, pokud pojedete autem.

Oblast

  • Jižní Morava foto Jižní Morava - Nejteplejší a nejúrodnější oblast u nás, kde si na své přijdou ja...

Obec

  • Luhačovice foto Luhačovice - Malé lázeňské městečko na jihovýchodě Moravy, které láká k návštěvám...

Nej atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny penziony

Levněji než v hotelu